serviceviessmann.com Lista categorii Grup Hidraulic / Fluxostate Fluxostat Viessmann Vitopend 100 WH1D, Vitodens 100 WB1B cu montaj inclus

Fluxostat Viessmann Vitopend 100 WH1D, Vitodens 100 WB1B cu montaj inclus

Cod produs:7828749+MTJ | 
Producator: Viessmann     
x Viessmann
  • Poza
  • Poza

Pret: 599.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 75.35 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe serviceviessmann.com

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe erviceviessmann.com


Citeste mai mult

Achizitie publica prin SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe serviceviessmann.com

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Pachetul contine:
Montaj service autorizat Viessmann pentru piese de schimb centrale termice
1 x Fluxostat centrale termice Viessmann Vitopend 100 WH1D, Vitodens 100 WB1B [7828749]
+
Montaj service autorizat Viessmann pentru piese de schimb centrale termice
1 x Montaj service autorizat Viessmann pentru piese de schimb centrale termice [MTJ]

Detalii produse incluse in pachet:

362.00 lei
 
Model centrala   VITOPEND 100 WH1D VIESSMANN
Putere centrala termica   24 Kw
Tiraj centrala termica   Fortat
Combustibil folosit   Gaz
Fluxostat centrale termice Viessmann Vitopend 100 WH1D, Vitodens 100 WB1B
Denumire originala produs : FLOW-SENSOR
Model centrala termica compatibila cu acest produs:

Viessmann Vitopend 100 WH1D 24 kw
Viessmann Vitopend 100 WH1D 31 kw
Viessmann Vitodens 100 WB1B 35 kw
400.00 lei
 
Caracteristici:   Montaj inclus, 1 an garantie
Montaj inclus Bucuresti / Ilfov   Da
Montaj service autorizat Viessmann pentru piese de schimb centrale termice
Pentru acordarea garantiei, pentru piesele de schimb comercializate, majoritatea producatorilor recomanda montarea pieselor de schimb cu un service autorizat ISCIR dar sa fie agreat si de catre producatorul piesei de schimb. Operatiunea este asigurata de catre Reparatii Centrale SRL, firma autorizata ISCIR pentru montare, instalare, reparare, intretinere, punere in functiune si verificari tehnice in utilizare la aparate consumatoare de combustibil gazos pana in 3500 kW pentru zona Bucuresti Ilfov.
 

Fluxostat centrale termice Viessmann Vitopend 100 WH1D, Vitodens 100 WB1B

Denumire originala produs : FLOW-SENSOR

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Viessmann Vitopend 100 WH1D 24 kw
  • Viessmann Vitopend 100 WH1D 31 kw
  • Viessmann Vitodens 100 WB1B 35 kw

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala viessmann trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Fluxostat Viessmann Vitopend 100 WH1D, Vitodens 100 WB1B cu montaj inclus
ONACA

se distruge dupa 4 luni, inexplicabil , deja am schimbat al doilea in ultimele 4 luni. Inainte de a se defecta , porneste centrala , c u robinetul inchis , fara preusiune pe senzor . apoi dupa 3 zile nu mai reactioneaza de loc . l=am suflat cu aer, a repornit 1 data , apor an expus senzorul , si aparea oxidat, apoi rupt accidental contactele litate pe cablaj . de unde pot cumpara SENZORUL SMD , pentru inlocuire pe cablaj diect .// am sculele necesare // imi trebuie traductorul de presiune , cel cu 4 contacte pe placa , sau echivalent , pentru adaptare afara din centrala pe conducta principala de apa , inaite de filtru retea

serviceviessmann.com

Buna ziua, atat Viessmann Romania cat si societatea noastra recomanda montajul pieselor de schimb Viessmann cu o firma autorizata Viessmann. Parerea mea este ca nu are nicio vina senzorul ci aveti o problema in instalatie. Multumesc.

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
serviceviessmann.com piese de schimb pentru centrale termice Viessmann la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Viessmann de la un centru autorizat Viessmann. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 13.00 - 23484.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Grup Hidraulic / Fluxostate Fluxostat Viessmann Vitopend 100 WH1D, Vitodens 100 WB1B cu montaj inclus Fluxostat Viessmann Vitopend 100 WH1D, Vitodens 100 WB1B cu montaj inclus
x