serviceviessmann.com Lista categorii Ventilatoare / Tub Venturi Ventilatoare Carcasa ventilator centrala pe lemne Viessmann Vitoligno 100 S

Carcasa ventilator centrala pe lemne Viessmann Vitoligno 100 S

Cod produs:7828113 | 
Producator: Viessmann     
x Viessmann
  • Poza Carcasa ventilatorl centrala pe lemne Viessmann Vitoligno 100 S
  • Poza Carcasa ventilatorl centrala pe lemne Viessmann Vitoligno 100 S

Pret: 1988.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 211.44 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe serviceviessmann.com

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe serviceviessmann.com


Citeste mai mult

Achizitie publica prin SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe serviceviessmann.com

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Carcasa ventilator centrala pe lemne Viessmann Vitoligno 100 S
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Serviceviessmann.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

in cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Model centrala  
Vitoligno 100-S 25kW
Vitoligno 100-S 30kW
Vitoligno 100-S 40kW
Putere centrala termica  
25 Kw
30 Kw
40 Kw
Tiraj centrala termica  
Natural
Combustibil folosit  
Lemn
 

Carcasa ventilator centrala pe lemne Viessmann Vitoligno 100 S

Denumire originala produs : LÜFTERGEHÄUSE

Model centrala termica compatibila cu acest produs:

  • Viessmann Vitoligno 100 S 25 kw
  • Viessmann Vitoligno 100 S 30 kw
  • Viessmann Vitoligno 100 S 40 kw

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala viessmann trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Carcasa ventilator centrala pe lemne Viessmann Vitoligno 100 S
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
serviceviessmann.com piese de schimb pentru centrale termice Viessmann la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Viessmann de la un centru autorizat Viessmann. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 13.00 - 24866.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Ventilatoare / Tub Venturi Ventilatoare Carcasa ventilator centrala pe lemne Viessmann Vitoligno 100 S Carcasa ventilator centrala pe lemne Viessmann Vitoligno 100 S
x