serviceviessmann.com Lista categorii Placi electronice / Automatizari Automatizare Viessmann Vitotronic 200-H HK1B

Automatizare Viessmann Vitotronic 200-H HK1B

Cod produs:Z009462 | 
Producator: Viessmann     
x Viessmann
  • Poza Automatizare Viessmann Vitotronic 200-H HK1B
Pret: 3685.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 377.71 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe serviceviessmann.com

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe serviceviessmann.com


Citeste mai mult

Achizitie publica prin SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe serviceviessmann.com

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Automatizare Viessmann Vitotronic 200-H HK1B
 
Garantie 2 ani
x
Garantie 2 ani

Cumpara cu incredere si in siguranta acest produs de pe serviceviessmann.ro si primesti 2 ani garantie .

Produsul vine insotit de factura si certificat de garantie. Conditiile de garantie sunt stabilite de producator  sunt mentionate in certificat .

Garantia este acordata de producatorul echipamentului.

 

Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Serviceviessmann.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

in cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Produs  
Automatizare
 

Automatizare Viessmann Vitotronic 200-H HK1B

Automatizarea Viessmann Vitotronic 200-H HK1B ofera posibilitatea de comunicare prin cablul LON-BUS, se foloseste pentru circuitul de incalzire, comandata de temperatura exterioara cu automatizare usor de utilizat, cu afisaj textual si grafic, pentru un circuit de incalzire cu vana de amestec si reglarea temperaturii din acumulatorul de apa calda menajera. Viessmann Vitotronic 200-H HK1B este usor de folosit, se amplaseaza mural (pe perete) si are o utilizare universala pentru instalatii de incalzire mici si mari. Setul de livrare este alcatuit din Vitotronic 200-H (tip HK1B) cu 1 senzor de temperatura exterioara, cu legaturi pregatite pentru conectare, consola pentru montaj pe perete.

Avantaje automatizare Viessmann Vitotronic 200-H HK1B

  • Este dotata cu: programator digital pentru conectarea exact la ora reglata a regimului de functionare si afisarea temperaturii, trecere automata la ora de vara/iarna, program de vacanta
  • Incalzire cu economie de energie prin functionare cu temperatura reglabila liniar controlat pe turul circuitului de incalzire
  • Posibilitatea conectarii la sistemele de management ale cladirilor prin interfata standard LON
  • Pentru fiecare circuit de incalzire cu vana de amestec este necesar un set de extensie (accesoriu). Prin cablul LON-BUS spre automatizarea Vitotronic a circuitului cazanului pot fi conectate pana la 32 de automatizari ale circuitelor de incalzire Vitotronic 200-H
  • Un alt avantaj este ca poate comunica prin LON-BUS, in combinatie cu modulul de comunicare LON (accesoriu) cu:
  1. Vitotronic 200 (tip GW1B, KW6B, HO1B, KO1B, KO2B, FO1, WO1B)
  2. Vitotronic 300 (tip GW2B)
  3. Vitotronic 300-K (tip MW1B, MW2B)
  4. Vitotronic 200-H

Apeleaza la consultantii nostri de vanzari pentru informatii suplimentare, oferte speciale si plasare comanda pentru acest produs folosind numerele de telefon mentionate pe site. Pentru a identifica cu exactitate piesa compatibila cu modelul dumneavoastra de centrala viessmann trebuie sa ne comunicati seria centralei termice.

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

 

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Automatizare Viessmann Vitotronic 200-H HK1B
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
serviceviessmann.com piese de schimb pentru centrale termice Viessmann la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Viessmann de la un centru autorizat Viessmann. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 13.00 - 24866.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Placi electronice / Automatizari Automatizare Viessmann Vitotronic 200-H HK1B Automatizare Viessmann Vitotronic 200-H HK1B
x